Visszahívást kérek!
Adja meg a telefonszámát és visszahívjuk amint tudjuk.
Köszönjük! Az üzenetét fogadtuk!
Oops! Valami hiba történt a küldés közben.

Garanciális javításra feljogosított gáz szerviz vagyunk, ezért ebben is segítséget tudunk nyújtani. A továbbiakban összefoglaljuk a garanciális gázszereléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Készülékek garanciájáról általában

A készülékgyártó határozza meg az adott típusra érvényes garanciaidőt ésa garanciális feltételeket, ezért kérjük, elsőként olvassa át agaranciafüzetet! A garanciális gázszerelés díjtalan, és csak új, gyárialkatrészeket használunk fel hozzá. A jótállási jegy, vagy a vásárláskor kapottfizetési bizonylat érvénytelensége, illetve elvesztése egyben a garanciálisjogosultság elvesztését is jelenti. Az elveszett vagy érvénytelen jótállásijegy sajnos nem pótolható!

A garanciális gázszerelés feltételei

  • A beüzemelést valamely erre feljogosított szervízpartnernek kellett elvégeznie.

  • Szükség van a kitöltött érvényes garanciajegyre.

  • A gyártó által előírt karbantartásokat igazoló dokumentáció megléte is fontos!

A garanciát kizáró tényezők

  • A megengedettnél nagyobb teljesítményen üzemeltették a készüléket.

  • Hanyag kezelés vagy külső behatás következtében mechanikai sérüléseknyomai fedezhetőek fel.

  • Időjárási, környezeti tényezőktől, elemi károktól keletkezett hiba (eső, fagy, tűz, fűtő víz szennyeződés, oxigéndiffúzió, túláram, túlnyomás, szennyezett gáz, egyéb.)

  • A jótállási javítási munkákat a garancialevélben mellékelt javításiszelvények egyikének gondos kitöltésével dokumentáljuk, melyen Ön az aláírásával igazolja az elvégzett munkát.

Garanciális javítások során kizárólag gyári alkatrészeket használunk fel.Kiemelkedő, precíz, minőségi munkát végzünk Önnél is!